Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

Welkom bij Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

1 2 3 4 5

Restaurant: Visspecialiteitenavonden

We hebben de volgende zaterdagavonden Visspecialiteitenavonden gepland. U bent natuurlijk van harte welkom. Reserveren kan via het speciale reserveringsformulier (klik hier) of telefonisch: 0167-576046


Data Visspecialiteitenavonden:

  • zaterdag 1 september 2018, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 22 september 2018, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 6 oktober 2018, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 13 oktober 2018, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 20 oktober 2018, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 3 november 2018, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 10 november 2018, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 24 november 2018, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 1 december 2018, aanvang 18.00 uur





(filmpje)

--


Wat houden de Visspecialiteitenavonden in?

Visgerechten zijn onze specialiteit. Daarom organiseren wij met regelmaat zogenaamde 'Veerhuis Visspecialiteitenavonden'. Op deze avonden hoeft u niet te kiezen tussen onze vis- en schelpdiergerechten, maar volgens het ‘Live & Cooking principe’ kunt u van alle in het restaurant gepresenteerde gerechten wat uitkiezen. Er is weer keuze uit minimaal zeven verschillende soorten vis, die ter plekke, op uw verzoek, door de kok bereid worden. Verder zorgen we er voor, dat u uit verschillende groentes kunt kiezen, en wordt het geheel gecompleteerd met frietjes en gebakken aardappeltjes. De kosten voor een viergangenmenu ‘Oosterschelde Live & Cooking’ met onbeperkt vis eten bedragen euro 37,50 (excl. drankjes). Reserveren voor deze avond is wel noodzakelijk. Dit kan digitaal (klik hier), of telefonisch: 0167-576046.

© 2007 V.o.f. Restaurant 't Veerhuis. Alle rechten voorbehouden.