Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

Welkom bij Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

1 2 3 4 5

Hotel: Oosterschelde arrangement

Hotel: Oosterschelde arrangement
Bekijk beschikbaarheid en reserveer direct het Oosterschelde arrangement  (klik hier)


Aankomst mogelijk vanaf 31 januari 2019, aankomst op donderdag, vrijdag of zaterdag


De Oosterschelde, voelen, zien en proeven? En dat voor een aantrekkelijke prijs? Ons Oosterschelde arrangement voorziet daar uitstekend in...

Oosterschelde arrangement


  • 2 x ontbijt, 2 x overnachting
  • 1 x driegangen diner keuze vlees/vis


Prijs:
Euro 134,50 per persoon, excl. drankjes en gerechten buiten het arrangement om, op basis van tweepersoonsbezetting in een kamer De Luxe (1e etage, Oosterscheldeuitzicht).
Eenpersoonstoeslag: Euro 35,00 per nacht
Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief toeristenbelasting (Euro 1,00 pp / pn)

Optioneel:
- upgrade naar Suite Royale (beneden kamer met eigen terrasje en electrische verstelbare aupingbedden): Euro 21,00 per verblijf
- op de dagen dat er een Visspecialiteitenavond is kan het drie gangen menu zonder extra kosten worden verruild voor deelname aan de Visspecialiteitenavond.

Meer informatie of reserveren?
Reserveren kan direct online door hier te klikken. Heeft u vragen of aanvullende wensen? Laat het ons weten via info@hoteloosterschelde.nl of telefonisch via 0031 (0) 167 576046. Wij leveren graag maatwerk. 

Hotel Oosterschelde, gelegen aan de Oosterschelde

Heerlijk fietsen op speciaal aangelegde fietspaden in de directe omgeving, en trouwens ook verder weg. Het hotel en restaurant is direct gelegen aan het fietsknooppunten netwerk, dat op alle fietskaarten wordt gebruikt.

Een van de dorpjes, die u tegenkomt als u de omgeving gaat verkennen. Kleine huisjes en grotere huisjes bij elkaar, een kerk, een café, een schooltje, en dan weer heel snel het polderlandschap op weg naar het volgende dorpje....

Het zitje van de Suite Royale op de begane grond. Als u de terrasdeur open doet, zit u heerlijk buiten op uw eigen terrasje.
© 2007 V.o.f. Restaurant 't Veerhuis. Alle rechten voorbehouden.