Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

Welkom bij Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

1 2 3 4 5

Hotel: Culinair Kreeftarrangement

Hotel:  Culinair Kreeftarrangement
Bekijk beschikbaarheid en reserveer Culinair Kreeftarrangement (klik hier)

De Oosterschelde, voelen, zien en proeven? Inclusief de echte Oosterschelde Kreeft, een kreeft die anders is dan alle andere kreeften in de wereld.  En dat voor een aantrekkelijke prijs? Ons Culinair Kreeftarrangement
 voorziet daar uitstekend in...

Culinair Kreeftarrangement


  • Boekbaar in het Oosterschelde Kreeftseizoen (van 1 april tot en met half juli), aankomstdagen op donderdag, vrijdag of zaterdag
  • 2 x overnachting
  • 2 x ontbijt
  • 1 x driegangen Kreeftmenu
  • 1 x driegangen menu keuze vlees/vis of (indien deze plaats vindt tijdens het arrangement: deelname aan Visspecialiteitenavond)
  • 1 x rondvaart met onze boot langs de Kreeftengronden of Zeehondensafari (afh van het getijde). De boottocht kan alleen doorgaan als de weersomstandigheden dat toelaten.

Prijs:
Euro 169,50 pp, excl. drankjes en gerechten buiten het arrangement om, op basis van tweepersoonsbezetting in een kamer De Luxe (1e etage, Oosterscheldeuitzicht).Hotel Oosterschelde
Eenpersoonstoeslag: Euro 35,00
Alle prijzen zijn incl. BTW en exclusief toeristenbelasting (Euro 1,00 pp / pn).

Optioneel:
- upgrade naar Suite Royale (beneden kamer met eigen terrasje en electrische verstelbare aupingbedden): Euro 44,00 per verblijf


Meer informatie of reserveren?
Reserveren kan direct online door hier te klikken. Heeft u vragen of aanvullende wensen? Laat het ons weten via info@hoteloosterschelde.nl of telefonisch via 0031 (0) 167 576046. Wij leveren graag maatwerk. 
Het Oosterschelde uitzicht. De blauwe tonnen dienen voor de Mosselen hangcultuur. Deze worden zo duurzaam gekweekt. En een ding weet u zeker: Verser zullen ze ergens anders niet te verkrijgen zijn!

Restaurant 't Veerhuis en Hotel Oosterschelde

De Oosterschelde Kreeft, met op de achtergrond Hotel Oosterschelde. De Oosterschelde kreeft is een unieke kreeftsoort met een eigen DNA. Ze mag alleen gevangen worden van april tot en met half juli. De rest van het jaar wordt ze volledig met rust gelaten, zodat de Oosterschelde kreeft blijft bestaan.

Het polderlandschap van Anna Jacobapolder

Een kamer op de begane grond, met terrasdeur naar buiten, waar u uw eigen terrasje aan zult treffen en heerlijk buiten kunt zitten.© 2007 V.o.f. Restaurant 't Veerhuis. Alle rechten voorbehouden.