Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

Welkom bij Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

1 2 3 4 5

Vier uw feest bij Restaurant 't Veerhuis!

Vier uw feest bij Restaurant 't Veerhuis!

Restaurant 't Veerhuis is een unieke locatie voor uw verjaardagsfeest, huwelijks (jubileum) feest, recepties of andere bijeenkomsten. Of u nu uw verjaardag wilt vieren met vijftien personen, of een warm koud buffet met barbecue wilt organiseren met vijftig personen. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij weten wat gezelligheid en gastvrijheid inhoudt, vinden kwaliteit en verse producten van groot belang, en bieden een unieke accommodatie aan de Oosterschelde (Zijpe). Zittend in onze serre of op ons terras heeft u uitzicht op de drie Zeeuwse eilanden, te weten: Tholen, Noord-Beveland en Schouwen Duivenland. Parkeren is geen probleem. Ruimte genoeg en uiteraard zonder kosten. Wilt u uw feest combineren met een Rondvaart, dan stapt u gewoon bij ons restaurant op de boot. en zijn er gasten die van verder moeten komen, dan kunnen die overnachten in ons hotel.

Verjaardag (vanaf 10 personen)

Vier uw verjaardag bij Restaurant 't Veerhuis. U komt bij ons. Wij zorgen voor de rest. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Wij hebben al een verjaardagsarrangement bestaande uit koffie en gebak, een frisdrankje / wijntje, hapje en borrelgarnituurtje voor 1 4 euro per persoon.

Naar wens kan ieder denkbaar arrangement worden samengesteld. Neem gerust contact met ons op. En wilt u echt iets bijzonders dan combineert u uw feestje met een rondvaart over de Oosterschelde.

Enkele voorbeelden van mogelijk arrangementen:

Veerhuis-verjaardagsarrangement (vanaf 10 personen)

 • ontvangst met koffie / thee en gebak of taart met kaarsjes
 • 2 x drankjes,keuze uit fris, huiswijnen of Heineken bier
 • 1 x ronde met een hapje
 • 1x ronde met borrelgarnituur
 • Kosten Euro 14,00 per persoon

Veerhuis-Zeehaantje verjaardagsarrangement (maximaal 10 personen)

 • Ontvangst met koffie / thee en gebak of taart met kaarsjes
 • 2 x drankje keuze uit fris, huiswijnen of Heineken bier
 • 1 x ronde met borrelgarnituur
 • Rondvaart van 1 uur over de Oosterschelde met onze boot de Diana Afina
 • Tijdens de rondvaart, 1 x drankje keuze uit fris, huiswijnen of Heineken bier en 1 x hapje
 • Kosten Euro 27,50 pp 


Koude en warme buffeten (vanaf 25 personen)

Koude en warme buffeten (vanaf 25 personen)

Uw feest is compleet met een huisgemaakte buffet met echte verse producten. 

Ons warm en koud buffet is helemaal compleet met heerlijke koude gerookte vissoorten, ham, rosbief en salades, aangevuld met warme vis en vleessoorten en groentes. Vertel ons uw wensen en wij maken maatwerk voor u. Waarbij onze specialiteit ligt op het gebied van de producten uit onze directe omgeving, denk aan mosselen, oesters, zeegroente, Oosterschelde vissoorten, maar natuurlijk ook heerlijke hammen, rundvleesproducten en warme groentes uit de (Anna Jacoba)polder. 

Kosten voor vier gangen (met huisgemaakte soep vooraf, koud buffet, warm buffet en dessert) vanaf Euro 35,00 per persoon (excl. drankjes). 

Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte (klik hier) of 0167-576046.Barbecue binnen en buiten (vanaf 15 personen)

Uw feest krijgt een heel eigen karakter als u kiest voor een barbecue(avond). Gezelligheid is troef. Uw gasten lopen van en naar de barbecue, die in onze feestzaal / of op het terras staat, en kunnen naar wens vlees laten bakken, door een van onze koks die ter plekke aanwezig is. 

De barbecue kan met vlees, vis of een combinatie ervan worden ingericht. Vanaf Euro 26,50 per persoon (excl. drankjes).

Combineer de barbecue met een koud-warm buffet en completer kunt u het -culinair gezien- niet maken voor uw gasten!


Neem contact met ons op voor een (maatwerk) offerte (klik hier) of bel 0167-576046.


Diner of lunch

U kunt samen met ons uw eigen diner of lunch samen stellen. Combineer idee: De Natuurpadroute Anna Jacobapolder een unieke wandelroute langs de Eendenkooi en de Hollestelle. 


© 2007 V.o.f. Restaurant 't Veerhuis. Alle rechten voorbehouden.